Amenajare interioara apartament 3 camere Ploiesti

Realizam lucrari de amenajare interioara apartamente,case,spatii comerciale atat in Ploiesti cat si in tot judetul Prahova

 

Amenajarea acestui apartament a constat in:

-inlocuirea intregii instalatii electrice

-inlocuirea intregii instalatii sanitare atat la baii cat si la bucatarie

-opertiunile de amenajare interioara (montare rigips,gresie,faianta,parchet,glet,lavabil,etc)

-montarea usilor

-montarea centralei termice si a intregii instalatii de incalzire si a caloriferelor

Durata de executie a lucrarii a fost de 1 luna

Etape-Amenajare interioara apartament 3 camere Ploiesti

In prima parte a lucrarii s-a efectuat inlocuirea instalatie sanitare de la baii si de la bucatarie cu o instalatie cu teava de cupru.

S-au montat profilele de rigips si s-au realizat rafturile din living pe structura metalica.A urmat apoi montarea instalatiei electrice,fiecare traseu pentru prize si intrerupatoare fiind realizat cu fire de cupru,iar ca protectie s-a folosit copex.

Rigispsul a fost montat pe structura de profile,la baii folosindu-se rigips verde,special pentru spatii cu umezeala.Imbinarile rigipsului au gletuite,folosinduse plasa pentru a evita aparitia crapaturilor.Aproape in tot apartamentul a trasa o mana de glet de finisaj

In baii,in bucatarie,pe balcon,pe hol si in living a fost montata gresia si plinta acesteia acolo unde nu s-a montat faianta.Apoi a fost montata faianta cu tot cu coltare.

Balconul a fost izolat cu polistiren pe interior,iar pentru tencuiala acestuia s-a folosit plasa si adeziv de polistiren.

In camere a fost montat parchet si plinta.

A urmat apoi montarea centralei termice,montarea caloriferelor si montarea si lipirea tevilor de cupru ale instalatie de incalzire tur-retur.S-a facut proba acestora fiind lasate sub presiune 48 de ore.

Peretii au fost vopsiti cu vopsea lavabila in 2 straturi.

A urmat apoi montarea obiectelor sanitare ( cada,chiuvete,bazine si vasuri de wc,baterii,racordarea la sistemul de canalizare),montarea prizelor,intrerupatoarelor si a corpurilor de iluminat,montarea mobilei.

Firma de amenajari interioare oferim servicii complete pentru locuintele dvs.Amenajari interioare,instalatii electrice si sanitare,termo-instalatii,hidroizolatii si termoizolatii.Amenajari interioare case,apartamente,spatii comerciale.

montare gresie si faianta baie realizare instalatie electrica apartament montare parchet amenajari interioare Ploiesti amenajare dormitor apartament ploiesti amenajare interioara apartament amenajare living sufragerie amenajari 2015 amenajare balcon

Pentru o oferta de pret va rugam sa ne contactati.