Amenajari Interioare Ploiesti,Amenajari Interioare Prahova

Firma noastra de amenajari interioare va ofera solutii complete pentru amenajarea locuintei dvs.Apeland la serviciile noaste nu va mai fi nevoie sa cautati si sa chemati un instalator sau un electrician.

Inca de la prima intalnire veti vedea ca vom acorda o mare atentie cerintelor pe care le aveti in legatura cu amenajarea casei sau apartamentului dvs,nu dam inapoi la nici un fel de proiect si suntem foarte meticulosi in ceea ce priveste detaliile de amenajare interioara.

Ce inseamna serviciile noastre complete?

In primul rand realizarea unui plan arhitectural de amenajare interioara 3D,consultata in alegerea materialelor necesare pentru executarea lucrari,executia lucrarilor de instalatii sanitare de alimentare cu apa,canalizare si incalzire,executia lucrarilor de reparare sau inlocuire a instalatiei electrice,efectuarea lucrarilor de renovare,amenajare interioara,confectionarea si montarea mobilierului,termoizolatia exterioara a locuintei.

Amenajari la preturi avantajoase.

Pretul este un subiect important de discutie in orice relatie comerciala.Suntem constienti ca datorita perioadei economice prin care trecem,costurile unei amenajari ii impiedica pe multi oameni sa realizeze modificarile,renovarile sau restaurarile pe care si le doresc.Pentru a veni in intampinarea acestui grup de oameni oferim reduceri si modalitati diferite de plata care sa multumeasca ambele parti implicate in procesul de amenajare.

Nu ne dorim ca,datorita preturilor practicate,amenajarea locuintei sa devina o povara pentru dvs si de acea includem si sistemul de rate ca plata pentru serviciile pe care vi le oferim.